Koffie inpakker

Fulltime | productie

Mon Jul 25

Functie beschrijving

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de handmatige inpaklijn. Hierbij komen verschillende werkzaamheden aan bod, zoals het zelfstandig zorgdragen voor de juiste afhandeling van de pakbonnen, en het inpakken van de vers gebrande koffie voor de klant. Ervaring is niet vereist, wel de juiste wil om de taken eigen te maken en samen voor de beste kwaliteit te gaan.

We bieden een veelzijdige functie op een dynamische werkplek. Naast dat je bij ons ontzettend veel ervaring opdoet en veel over koffie te weten komt, bieden we ook groei door middel van trainingen en cursussen. We bieden een salaris vanaf €2094,00 per maand. En ook niet onbelangrijk: bij ons ruikt het altijd lekker!

Kom je ons team versterken, dan voeg je je bij Beans Coffee b.v. Wij zijn een koffiebranderij in midden Limburg, en branden sinds 1994 met veel liefde en aandacht de allermooiste koffies. We zijn een vooruitstrevend duurzaam bedrijf die uitsluitend private-label koffie maakt voor verschillende soorten branches. We hebben regelmatig persoonlijk contact met de boeren en bezoeken hen jaarlijks. Samen werken we aan een betere toekomst voor de boer en een hogere kwaliteit koffie voor de klant.

Droomkandidaat

  • Heeft een passie voor koffie
  • Is net zo enthousiast als zijn toekomstige collega’s
  • Kan goed zelfstandig te werk gaan
  • Heeft een uitstekend teamgevoel
  • Is in voor een uitdaging!

Interesse?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi! Zorg in ieder geval dat je sollicitatie de volgende informatie bevat:

Een overzichtelijk CV
Een enthousiaste motivatie

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je iets te laten weten. Heb je ondertussen nog vragen over deze vacature? Stel deze dan gerust.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu