Koffiebrander

Fulltime | branderij

Mon Aug 16

Functie Omschrijving

Wij breiden ons team graag uit met een full-time koffiebrander, die samen met zijn of haar collega’s en de Probat koffiebrander de allermooiste koffies weet te branden. Het betreft een brede functie waarbij zowel in contact staat met het begin product, groene koffie, als met het eindproduct, de gebrande koffie. Passie voor koffie is een vereiste, ervaring is gewenst.

We bieden een veelzijdige fulltime functie op een dynamische werkplek. Naast dat je bij ons ontzettend veel ervaring opdoet in het koffievak, bieden we ook groei door middel van trainingen en cursussen. We bieden een salaris vanaf €2.480,00 per maand. En ook niet onbelangrijk: bij ons ruikt het altijd lekker!

Kom je ons team versterken, dan voeg je je bij Beans Coffee b.v. Wij zijn een koffiebranderij in midden Limburg, en branden sinds 1994 met veel liefde en aandacht de allermooiste koffies. We zijn een vooruitstrevend duurzaam bedrijf die uitsluitend private-label koffie maakt voor verschillende soorten branches. We hebben regelmatig persoonlijk contact met de boeren en bezoeken hen jaarlijks. Samen werken we aan een betere toekomst voor de boer en een hogere kwaliteit koffie voor de klant.

Droomkandidaat

  • Heeft een passie voor koffie
  • Heeft eventueel ervaring als koffiebrander
  • Is net zo enthousiast als zijn toekomstige collega’s
  • Heeft een uitstekend teamgevoel
  • Is in voor een uitdaging!

Interesse?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi! Zorg in ieder geval dat je sollicitatie de volgende informatie bevat:

Een overzichtelijk CV
Een enthousiaste motivatie
In welke rol zie jij jezelf bij Beans Coffee?

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je iets te laten weten. Heb je ondertussen nog vragen over deze vacature? Stel deze dan gerust.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu