Koffiebrander

Fulltime | branderij

Tue Apr 25

Functie Omschrijving

Wij breiden ons team graag uit met een full-time koffiebrander, die samen met zijn of haar collega’s en de nieuwste Probat koffiebrander de allermooiste koffies weet te branden. Het betreft een brede functie waarbij je zowel in contact staat met het beginproduct, groene koffie, als met het eindproduct, de gebrande koffie. Passie voor koffie is een vereiste, ervaring is gewenst.

We bieden een veelzijdige fulltime functie met vaste uren op contract, op een dynamische werkplek waar we met jou samen de kwaliteit van de koffie op nummer 1 zetten. Naast dat je bij ons ontzettend veel ervaring opdoet in het koffievak, bieden we ook groei door middel van SCA trainingen en cursussen. We bieden een startsalaris vanaf €2.500,00 per maand. En ook niet onbelangrijk: bij ons ruikt het altijd lekker! We werken 40 uur per week, van 07:15-16:00 uur, maandag tot en met vrijdag.

Kom je ons team versterken, dan voeg je je bij team Beans Coffee b.v.

Droomkandidaat

  • Heeft passie voor koffie
  • Heeft eventueel ervaring als koffiebrander
  • Is net zo enthousiast als zijn toekomstige collega’s
  • Heeft een uitstekend teamgevoel
  • Is in voor een uitdaging!

Interesse?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi! Zorg in ieder geval dat je sollicitatie de volgende informatie bevat:

Een overzichtelijk CV
Een enthousiaste motivatie

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je iets te laten weten. Heb je ondertussen nog vragen over deze vacature? Stel deze dan gerust.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Hier wordt ook niet op in gegaan.

Solliciteer nu