Manager machine operator

Fulltime | productie

Thu Jul 28

Functie beschrijving

Wij zijn op zoek naar een fulltime leidinggevende voor de machinale inpaklijn. Hierbij komen verschillende werkzaamheden aan bod. In grote lijnen ben jij het aanspreekpunt op de machinale inpakafdeling voor de productiechef. Jij draagt zorg dat de machine operators zo productief mogelijk kunnen draaien op de Goglio koffie-inpakmachines. Dat wil zeggen; de folierol van de klant in de machine installeren, voorzien van juiste koffie en gedurende de machine draait door middel van visuele controle zorg dragen voor de kwaliteit van het product. De machinale inpakmedewerker is degene die de koffiezakken die de machine maakt, in dozen verpakt en vervolgens opstapelt op een pallet. Je bent dus eindverantwoordelijk voor een bestelling.

De manager op de machinale inpakafdeling draagt er zorg voor dat kleine onderhoud aan de machines uitgevoerd wordt volgens het onderhoudsplan, dat de machines schoongemaakt worden en dat de omgeving van de machine regelmatig gereinigd wordt.

We bieden een veelzijdige fulltime functie op een dynamische werkplek. Naast dat je bij ons ontzettend veel ervaring opdoet en veel over koffie te weten komt, bieden we ook groei door middel van trainingen en cursussen. We bieden een startsalaris vanaf €2.535,00 per maand, wanneer je ervaring hebt als machine operator zul je in een hogere trede instappen. En ook niet onbelangrijk: bij ons ruikt het altijd lekker!

Kom je ons team versterken, dan voeg je je bij Beans Coffee b.v. Wij zijn een koffiebranderij in midden Limburg, en branden sinds 1994 met veel liefde en aandacht de allermooiste koffies. We zijn een vooruitstrevend duurzaam bedrijf die uitsluitend private-label koffie maakt voor verschillende soorten branches. We hebben regelmatig persoonlijk contact met de boeren en bezoeken hen jaarlijks. Samen werken we aan een betere toekomst voor de boer en een hogere kwaliteit koffie voor de klant.

Droomkandidaat

  • Heeft technische kennis
  • Heeft een uitstekend teamgevoel
  • Werkt secuur en geordend met oog voor detail
  • Is net zo enthousiast als zijn toekomstige collega’s
  • Is elektrisch onderlegd

Interesse?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi! Zorg in ieder geval dat je sollicitatie de volgende informatie bevat:

Een overzichtelijk CV
Een enthousiaste motivatie

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je iets te laten weten. Heb je ondertussen nog vragen over deze vacature? Stel deze dan gerust.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu