Business to business companies met vending machines hebben behoefte aan levering van grote hoeveelheden kilo’s, met korte levertijden maar constante hoge kwaliteit. Door onze veelzijdige koffiebranders en machinale inpakmachines maken wij dit met gemak voor je in orde.

Our Mission

Direct Trade

Al onze koffie willen we rechtstreeks bij de boer kopen.
Betere omstandigheden voor de boer, betere koffie voor jouw klant.

CO2 Neutraal

We worden de eerste volledig CO2 neutrale koffiebranderij van Nederland.

Duurzame Verpakking

Alle verpakkingen volledig recyclebaar maken door aluminiumvrije, 100% mono PE-folie te gebruiken.

Business to Business Coffee

Wanneer je koffieautomaten of koffiezetapparaten bij bedrijven plaatst, hoort hier natuurlijk een eigen koffielijn bij. Of wellicht heb je al een klein koffieassortiment en ben je op zoek naar toevoeging aan jouw eigen koffiemerk? Met onze direct-trade koffie kunt je jouw klant precies vertellen waar de koffie vandaan komt en daarmee volledige transparantie bieden. Of je nu op zoek bent naar een Single-Origin of Espresso-Melange; wij kunnen het aan je leveren. Daarnaast zijn we hard op weg om de eerste volledig co2 neutrale koffiebranderij van Nederland te worden.

Machinale Inpaklijn

Met wel vier verschillende machinale inpakmachines kunnen we alle kanten op. We verpakken zowel gemalen koffiebonen als “whole-bean coffee” in zakken van allerlei formaten. Deze kunnen we voorzien van jouw etiket aan de voor- en achterkant, samen met een barcode en houdbaarheidsdatum. De operator die deze machines voor jou afstelt, waarborgt de kwaliteit van de koffiezak en pakt deze zorgvuldig voor in, nadat deze een e-weging heeft gehad. Vanaf een bepaalde afname kun je zelfs kiezen voor een eigen folie en doos, waarmee je jouw eigen unieke koffiebeleving kunt vormgeven. Uiteraard kun je ook kiezen voor een van onze neutrale folies, die met jouw eigen etiket een geheel persoonlijk uiterlijk krijgt.

Packaging

Wij branden de koffie pas wanneer deze besteld is. Zo waarborgen wij de versheid van jouw koffie en bouwen we geen onnodige voorraad op. Wanneer je jouw koffie vandaag bestelt, wordt deze morgen gebrand en overmorgen ingepakt en verstuurd.

Ambachtelijk branden

De koffie wordt na bestelling op ambachtelijke “slow-roast” wijze op een van onze 120 kg Probat koffiebranders gebrand.

Controle van koffie

Wanneer de koffiebrander de koffie heeft gecontroleerd en goedgekeurd wordt deze naar de inpakafdeling gebracht middels een verrijdbare silo.

Verpakkingsfolie plaatsen

De verrijdbare silo wordt boven de machinale inpaklijn geplaatst. Nadat de eigen folie is geplaatst in de machine, wordt de machine juist afgesteld. Dit is een precieze klus die de machine operator een aantal uur kost.

Controle van koffiezak

Terwijl de machine de koffie voor jou verpakt, wordt deze op verschillende punten gecontroleerd door de machine operator en in de eventuele eigen gekozen doos naar uw keuze verpakt.

Klaar voor transport

De doos wordt automatisch dicht getapet waarna de productie ondersteuner deze op de pallet plaatst en zal deze sealen. Klaar voor transport!

Let’s talk

Klik hier om je contactgegevens achter te laten.
Koen neemt graag contact met je op!

Neem contact op