Private label koffie voor jouw zaak

Private label koffie

Beans Coffee brandt en verpakt premium koffie onder private label voor koffie- en theespeciaalzaken, espressobars, delicatessenwinkels, biologische winkels en bedrijven. Vanuit de hele wereld importeren we de beste koffiebonen, die we ambachtelijk branden in onze branderij in Ittervoort in Limburg. Onze liefde voor koffie en onze jarenlange ervaring in de koffiebranderij delen we graag met je. Om voor jouw zaak de best passende smaken koffie te selecteren, te branden en te verpakken. Exclusief met jouw naam, jouw label en jouw verpakking. In de hoeveelheid die jij wenst.

Geef je zaak smaak met je eigen merk koffie

Je eigen merk koffie in jouw speciaalzaak, espressobar of delicatessenwinkel … een geweldige manier om jouw zaak nog meer een eigen gezicht te geven. Je verkoopt een exclusief product met een eigen smaak en een eigen beleving. Een koffie met de uitstraling die precies past bij jouw winkel. Met een eigen, exclusieve verpakking. Die ontwerpen we in nauwe samenwerking met jou, in de kleuren en de stijl van je bedrijf.

Welke melange past bij jouw bedrijf?

Beans Coffee helpt je graag bij het bedenken en ontwikkelen van je eigen koffiemerk. We adviseren je over de melange die past bij jouw bedrijf. Kies je er een uit ons bestaande assortiment, of stel je je eigen melange samen? We laten je proeven en testen en we adviseren je. We helpen je bij het kiezen van de verpakking en bij het ontwerp van je eigen etiket. En uiteraard zorgen we voor de inkoop, het branden, het verpakken en de levering van jouw eigen merk koffie.

Private label koffie vanaf 250 gram

Beans Coffee levert private label koffies in volumes vanaf
– 250 gram voor koffies uit het bestaande assortiment
– 10 kilo voor melanges naar eigen recept.

Jouw eigen koffiemerk in drie stappen
Drie stappen leiden naar jouw eigen koffiemerk. Lees hier hoe het werkt.

Geef smaak aan jouw zaak.

Benieuwd hoe Beans Coffee smaak geeft aan jouw zaak? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons een mail.
Bellen mag ook 0031 475 45 77 00.
Of gebruik het contactformulier.

    [honeypot honeypot-11]